Headshots

Voor je eerste indruk heb je maar 1 kans, laat je headshot de beste zijn. Met een persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat je headshot de juiste uitstraling heeft voor je zaak of social media.


Tijdelijke actie voor uw headshot:

50€

enkel geldig zolang de actie loopt, in onze kunstgalerij te Kleine Sint jansstraat 17, 8500 Kortrijk

enkel na afspraak via mail of chat

Een professionele headshot-sessie neemt ongeveer een half uur in beslag. We maken kennis, overlopen waar je de beelden wenst te gebruiken en welke boodschap je wenst over te brengen. Daarna maken we enkele shots waar we alles precies afstellen op je gezicht. Na het maken van de eerste headshot gaan we over tot meer expressieve beelden. Hiervoor heb ik mijn ervaring en workflow, dus zelfs voor wie niet zo zeker is van zichzelf is in goede handen. Samen gaan we ervoor en maken we het shot dat je nodig hebt.

Na de shoot overlopen we de gemaakte beelden en selecteren we wat voor jou van toepassing is. Deze geselecteerde beelden werk ik nadien af en bezorg ik je via elektronische weg op het grootste jpg formaat. Daarnaast ontvang je ook een kleine jpg versie van het beeld die je onmiddellijk voor je webpagina of social media kan gebruiken.

Richtprijzen

Buiten de acties worden headshot gemaakt aan de prijs van 80€

Alle prijzen zijn steeds excl. b.t.w.